Foto: Lise Åserud / SCANPIX og Instagram / Vendela Kirsebom / Skjermdump

Vendelas eksmann uttaler seg om forlovelsen

Onsdag denne uken kom den herlige nyheten om at Vendela Kirsebom (52) og Petter Pilgaard (39) har forlovet seg. Paret traff hverandre i «Farmen kjendis» og sjarmerte både hverandre og tv-seerne i senk. En liten stund etter tv-programmet var ferdig på tv, kunngjorde Vendela og Petter at de hadde blitt kjærester.

Siden den gang har mange ventet, og onsdag kom altså beskjeden om at de skal gifte seg. De fortalte om forlovelsen via sosiale medier, begge la ut et romantisk bilde som viste frem ringen Vendela nå har fått.

«Din for alltid»

«Din for alltid💍❤️Elsker deg Petter❤️🐧», skrev Vendela sammen med bildet over.

Petter skrev: «Du gjør meg til verdens lykkeligste, Vendela💍👰🏼❤️😍 Du og jeg for alltid😘 Elsker deg ubeskrivelig høyt❤️❤️❤️» og la ut dette bildet:

Gratulasjonene har selvfølgelig rent inn siden paret avslørte forlovelsen, og blant dem er det mange fine ord fra norske kjendiser.

Vendelas eksmann kommenterer forlovelsen

Nå har også Vendelas eksmann, Olaf Thommessen (53), kommentert avgjørelsen.

Vendela og Olaf Thommessen i 2004. Foto: Lise Åserud / SCANPIX

Vendela og Olaf var gift i elleve år før de gikk hvert til sitt, og de har to døtre sammen.

Paret har etter bruddet samarbeidet godt om barna, og det har virket som om de har et godt forhold. Da Vendela fylte 50 kom eksmannen på døra med croissanter og 50-årsdagen ble feiret på morgenen med både barn og Olaf.

– Jeg hadde en super morgen. Jeg våknet til sang fra døtrene mine, og Olaf kom på døra med croissanter. Jeg ble veldig overrasket og veldig glad, uttalte Vendela Kirsebom den gangen til Se og Hør.

Etter at forholdet til Petter og Vendela ble kjent, har mange vært nysgjerrige på hva eksmannen tenker om dette og pressen har forsøkt å få ham i tale.

Olaf Thommessen har dog holdt kortene tett til brystet, han har ikke uttalt seg. Nå bryter han endelig tausheten og sier hva han egentlig tenker om Vendelas nye forhold.

Det er i forbindelse med forlovelsen at han velger å kommentere, og dette gjør han via et innlegg på Facebook.

«Sannheten er at jeg…»

«Moren til mine barn er forlovet ! Jeg ønsker dem begge hjertelig til lykke !(Får hele tiden ulike spørsmål om Vendela og Petter og sannheten er at jeg ønsker Vendela alt godt. Vi er begge foreldre til verdens fineste jenter, vi feirer alle høytider sammen og samarbeider veldig bra om alt. Sånn, bare så det er sagt.)»

Her ser du innlegget slik det ble lagt ut:

https://www.facebook.com/olafhthommessen/posts/683608335380201?__xts__[0]=68.ARBosPuWIxARAujnzRVXdjveTfO4Y4OMidPnv05kEPsYYpsNIcYXkFXu4QvVWQoo3-tyyQEfiYL1YxqzGRvEh2if4BwMiDKhN4p1RkKtyNIgCaaXne6cdA5XhM8aVX0gmfCcGT-UMztqUXlEwTlAm02En9IrIk_uZpfIgSBrByBmwiiko0jnwfzraa2_4BpHBvmDEOyjTxHX6E7G2K5OKL5AkMwYoPH6DsVUNy27PXuPVu3alRjvVSGT4e-NgV8FTIeCPMhydI55slmvker8r26FleGJmEBX0dNBG7EW_ck4qagDAyOSctoaMhrAnoy7hPFV0UHvifSmau2py4WHHA0&__tn__=-R

Herlig! Det er så godt å se at faren til Vendelas barn støtter forlovelsen og heier på kjærligheten.

Nå legger vi igjen et hjerte i kommentarfeltet under, for å hylle kjærligheten mellom Vendela og Petter. Dere er så fine!

Del gjerne artikkelen videre også.