Adoptivsønnens møte med familiens hund får tusenvis av hjerter til å smelte

Mange fosterforeldre mener mener at det kan være vanskelig, men også veldig herlig og meningsfullt, å ta inn et fosterbarn. Når barnet kommer inn i det nye hjemmet er foreldrene ofte bekymret for at barnet ikke skal trives.

For dette paret var saken nettopp dette. Men da bestemte kvinnes mor seg for å gjøre noe som skulle gi hennes nye barnebarn den beste oppveksten noen kunne drømme om.

Da paret bestemte seg for å ta inn den 11 månender gamle gutten visste de at de hadde en vanskelig jobb foran seg. Alt fra at deres nye adoptivsønn skulle trives i deres hjem til at han skulle lære seg deres verdier og ikke minst spre all deres kjærlighet.

Det var Kari og hennes mann som tok til seg gutten og Kari sier at adopsjonen er det beste som noen gang har skjedd henne – og kanskje er det slik at hun har sin egen mor å takke for det.


Instagram/Reagandoodle

Karis mor, Sandy, hadde lenge ønske å ha noen å være sammen med og derfor bestemte hun seg for å skaffe seg en hund. En liten Australian Labradoodle ved navn Reagan.

Da hunden var elleve år gammel kom den lille adoptivgutten Buddy inn i familien, og det oppstod et helt spesielt bånd mellom Buddy og Reagan.


Instagram/reagandoodle

Det var kjærlighet ved første blikk. Kari har laget en Instagram-profil for å vise hvordan de to er sammen – og bildene sier mer enn tusen ord.


Instagram/reagandoodle

Buddy og Reagan er uadskillelige. De sover sammen, ser på TV, leser bøker og leker sammen. I februar fyller de begge tre år og vi kan nok regne med at det blir et stort selskap.


Instagram/reagandoodle

Over 150 000 personer følger Buddy og Reagans kjærlighetsfulle vennskap på Instagram og bestevennene er utrolig søte sammen.

Det er få dyr som kan skape så sterke bånd til oss mennesker som hunder kan. Deres trofaste, kjærlighetsfulle og unike personligheter gjør de virkelig til menneskets beste venn.


Instagram/reagandoodle

For en utrolig hjertevarmende historie. Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook og spre kjærligheten til Buddy og Reagan!