Drømmejobben er ledig: Det eneste kravet er at du må elske sjokolade

Mondelez International er firmaet som står bak Oreo-kjeks og Cadbury-sjokolade. Det finnes nå fire stillinger man kan søke på: Tre stykker som sjokoladesmaker og en som er sjokoladedrikk-tester, skriver The Sun.

Foto: Wikimedia Commons

Du må elske sjokolade

Selvfølgelig må du elske sjokolade for å passe til denne jobben. Et annet krav er at du ikke skal være redd for å teste nye produkter. Du må også kunne prate engelsk, da jobben er i Reading, England. Du kommer til å jobbe i en gruppe som består av paneldeltakere. Gruppen kommer til å sitte og diskutere vurderinger og synspunkter. Gruppen skal så bli enige om smaken på produktene.

Foto: Flickr

Her kan du søke på jobben (fristen er 16. februar).

Deltidsjobb

Det er snakk om en deltidsjobb, bare syv og en halv time per uke. Den største fordelen er jo selvfølgelig det at man får smake på sjokolade og Oreo-kjeks hver dag, men lønn, feriepenger og pensjon er også noe som følger med. Lønnen ligger på rundt 130 kroner i timen, eller cirka ni pund. Les om kvalifikasjonene her.

Foto: Shutterstock

Dette høres litt ut som en barndomsdrøm. Jeg vet om mange som hadde elsket denne jobben. Del gjerne så andre som elsker sjokolade kan få vite at drømmejobben er tilgjengelig.

Exit mobile version