Nye detaljer om Vibeke Skofteruds dødsulykke

Hadde drukket alkohol

– Skofterud hadde drukket alkohol i løpet av kvelden, men det betyr nødvendigvis ikke at hun hadde promille da hun kjørte hjem. Man kan jo fint ta seg et glass vin klokken 19 om kvelden, og kjøre klokken 24, sier etterforskningsleder Torbjørn Trommestad i Agder politidistrikt til VG.

Det virker derfor som om politiet mener at promillen/alkoholen ikke er hovedårsaken til ulykken som skjedde natt til søndag.

Her er en politiet på vei til stedet der Vibeke Skofterud ble funnet. Foto: Elisabeth Grosvold / NTB scanpix

Politiet venter fremdeles på resultater fra flere undersøkelser. Blant annet fra obduksjonsrapporten. Ifølge VG gjør politiet også undersøkelser av selve kjøretøyet, vannscooteren.

– Vi sjekker om den har vært i god stand. Vi har ikke noen grunn til å tro noe annet, sier Trommestad til avisen.

Promillegrensen for fritidsbåter, småbåter og vannscooter er 0,8.

Var på konsert med kjæresten

Tidligere på kvelden hadde Vibeke Skofterud og kjæresten vært på en konsert, der de skal ha drukket alkohol. Dette var også Vibeke Skofteruds aller siste Instagram story før ulykken. Først en videsnutt som viser henne og kjæresten på vannscooteren, deretter en kort video som viser det lykkelige paret på konsert.

Vibekes kjæreste la ut et Instagram-innlegg der hun skriver noen gripende ord, det er ingen tvil om at hun har det tøft nå. Du kan lese hennes innlegg her.

Exit mobile version