Politimann drar til McDonalds i kaffepausen – sjokkeres når servitøren sier «Jeg serverer ikke politiet»

Når det kommer til restaurantbesøk er service en avgjørende del av opplevelsen. Selv om maten er god, eller rimelig vil vi sjelden gå tilbake til et sted hvor personalet har vært utrivelige, ikke sant?

En utrivelig opplevelse kan faktisk ødelegge selvtilliten, spesielt om angrepet føles personlig.

I den anledning valgte politimannen Scott Naff og kona hans og aldri mer vende til én spesifikk McDonaldsrestaurant, etter en sjokkerende oppførsel.

Scott Naff jobber som politimann i Virginia, USA. En dag på jobben tok han seg en kort pause for å dra på McDonalds for å få i seg noe mat, fort. Han kjørte til den første luken ved «Drive in», og sa bestillingen sin og betalte. Men da han kom til luke nummer to oppstod det et problem.

Da den ansatte i luken så at Scott var politimann sa han med avsky i blikket: «Jeg serverer ikke politiet».

Scott så spørrende ut og gutten i kassen klargjorde på nytt at han vegret seg fra å servere politiet, så vendte han seg mot sine kolleger og sa at han ikke kommer til å servere mannen utenfor.

Fikk ikke mat, selv om han betalte

Scott hadde allerede betalt, satt forvirret i bilen og håpet at noen faktisk skulle gi han maten han hadde betalt for, i det minste. Scott hadde nemlig ikke noe utalt med noen på restauranten, bortsett fra den ansatte som virket å ha et negativt syn på mennesker i politiet.

Da Scott fortalte om hendelsen til kona si, Cathy, ble hun veldig forbannet. Hun bestemte seg for å skrive et Facebook-innlegg om hendelsen.

«Folk som jobbet i restauranten begynte å kikke merkelig på mannen min, som fikk han til å føle seg ille til mote. Jeg tror det var da en kokk fra kjøkkenet tok initiativet til å gå ut og gi han hans mat», skriver en opprørt Cathy på Facebook.

«Vi beklager…»

Etter at Facebook-innlegget til Cathy gikk viralt gikk McDonalds-restaurantens talsperson ut med en offentlig unnskyldning:

«Vi beklager dette uhellet, som går imot vår policy, sok innebærer å gi alle kunder en velkommende opplevelse. Vi har innført nye forhåndsregler for å unngå at noe sånt skal skje igjen».    

Deretter meldte den amerikanske TV-kanalen Fox News at den ansatte som hadde nektet å servere politiet hadde fått sparken. Etter at Cathy og hennes ektemann fikk vite at gutten mistet jobben har hun skrevet at de aldri hadde som mål å få noen sparket, men at de tok hendelsen ille opp.

«Det her er en såkalt øyeåpner for meg, hvordan de som jobber med å skape trygghet for oss blir behandlet på daglig basis», skriver Cathy på Facebook.

Hva tenker du om dette? Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet.