Sarah ble hånet for kroppen sin – 25 år senere poserer hun på bilder som hylles av tusenvis

Ekle handlinger og harde ord kan sette dype spor hos et barn og påvirke personen for resten av livet. Slik var det for 38-åringen Sarah Sapora som aldri glemmer hvordan hun ble hånet for kroppen sin som 13-åring.

Hendelsen på sommerleiren fikk Sarah til å aldri ville vise i bikini, men 25 år senere gjør hun noe som får folk til å hylle henne verden over.

Da Sarah Sapora var 13 år gammel var hun på en sommerleir for ungdommer som er overvektige. På en av de varme dagene da Sarah lå og solte seg ved tennisbanen var det noen som smugfotograferte henne. Da Sarah fikk se bildene brøt hun sammen – hun ville aldri vise seg i bikini mer.

Facebook/Sarah Plus Life by Sara Sapora

Sarahs liv fortsatte og til tross for at hun kjempet med overvekten nektet hun å vise seg i badeklær foran andre – helt til nå. I 38-årsalderen kom Sarah fram til at livet hennes ikke skulle styres av hva andre syntes om kroppen hennes. På sin personlige blogg, Sarahpluslife, skriver hun åpent om tankene som har fått henne til å føle seg trygg med seg selv og leve livet til det fulle.

– Vi får en sjanse på dette dansegulvet. Det kommer en tid i livet når du innser at det er på tide å spille den musikken du liker og danse som at ingen ser deg. Eller som at alle ser det. Selv om noen fnyser, så bryr du deg ikke om hva andre sier, for du er for opptatt med å danse, riste løs og le, skriver Sarah.

Som 38-åring valgte Sarah å la seg fotograferes i bikini, og så poste alle bildene på bloggen sin og Facebook, slik at alle kan se. Bildene hylles nå verden over.

Facebook/Sarah Plus Life by Sara Sapora

På bloggen skriver hun om hvordan livet har blitt mye bedre etter at hun begynte å akseptere seg selv.

Facebook/Sarah Plus Life by Sara Sapora

Nå er hun lykkelig.

Facebook/Sarah Plus Life by Sara Sapora

Med bildene oppmuntrer hun andre til å akseptere og elske seg selv for å få et bedre liv.

Facebook/Sarah Plus Life by Sara Sapora

Ingen fortjener å være ulykkelige på grunn av en slik liten ting som at kroppen ikke stemmer overens med de fiksete bildene som vi ser i magasiner og på sosiale medier. Sarah vil vise at alle kropper er vakre og at vi sammen kan motvirke kroppshets. Del gjerne for å spre budskapet hennes.