Drikk et glass av dette hver kveld: Det som skjer i kroppen kommer til å forbløffe deg

Endelig begynner det å bli lyst igjen og snart kommer den etterlengtede våren. Og på cirka samme tid som varmen kommer, begynner vi å bekymre oss for hvordan vi kommer til å se ut i badetøy.

De ekstrakiloene man la på seg i jula skal nå bort og allerede fra 1. januar pleier det å være helt fullt på alle treningssentere.

Det er selvfølgelig bra å bevege seg, det burde alle gjøre, men ikke alle liker å dra til treningssenteret flere dager i uka. Men det finnes håp likevel, for de som vil komme i form før sommeren.

Ifølge Healthy Food Style finnes det en drikke som skal være veldig bra om man vil forbrenne fett. Og det beste er at du kan lage den hjemme, helt selv.

Den inneholder bare et par få ingredienser som de fleste allerede har hjemme, og det tar ikke mer enn et par minutter å blande den sammen.

Persilja
Pixabay

Selvfølgelig bør man bevege seg også, for å få best resultat, men det er aldri feil med litt drahjelp i riktig retning.

Drikken inneholder bare fire ingredienser: Persille, eplecidereddik, sitron og vann. Og hver ingrediens har sin hensikt.

Persille har lavt kaloriinnhold og er i tillegg full av antioksidanter, vitaminer og mineraler. Persille er også rensende og vanndrivende, noe som hjelper deg med å kvitte seg med unødig væske, skriver svenske läkeörter.se.

Sitron har også mange helsefordeler, i tillegg til at også sitron har en rensende effekt, så kan den motvirke søtsug, redusere betennelser og styrke immunforsvaret ditt, skriver kurera.se.

Foto: Wikimedia Commons / Kolonial.no

Eplecideredikk har flere gode helsefordeler. Hvorav vektreduksjon er en av dem. Eddiksyren reduserer nemlig apetitten din og setter i gang forbrenningen. Eplecidereddik er også bra for huden din, lindrer smerter i halsen og hjelper til med å senke kolesterolverdien din, skriver måbra.com.

En studie publisert i ”Bioscience, Biotechnology and Biochemistry” hvor man undersøkte overvektige japanere, drakk halvparten av deltagerne en drikke som inneholdt eplecidereddik, den andre halvparten fikk drikke uten.

De deltagerne som drakk eplecidereddik viste seg å ha mindre midjemål, mindre indre fett, lavere kroppsvekt og lavere volum av fettstoffer i blodet.

Viktnedgång
Pixabay

Så til drikken som alle burde prøve.

Du trenger:

• 3 ts hakket persille
• 1 sitron
• 1 ss eplecidereddik
• 4 dl vann

Dette gjør du:

1. Hell 4 deciliter kokende vann over den hakkede persillen og la det stå i 3-5 minutter, sil vekk persillen.
2. Press sitronen og bland juicen med eplecidereddiken.
3. Bland med persillevannet, rør om og drikk alt sammen.

Selv om denne drikken har mange helsefordeler er det alltid bra for helsen å bevege seg litt også.

Del oppskriften med vennene dine på Facebook, slik at flere får det med seg!