Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix, Heiko Junge / NTB scanpix

Dronning Sonjas avslørende ord om Ingrid Alexandra: «Må jo innrømme at…»

En dag skal prinsesse Ingrid Alexandra bli kronprinsesse, så dronning. Hun har for lengst startet i dronninglære hos sin farmor dronning Sonja, og med årene som kommer vil hun få flere oppgaver og offisielle oppdrag.

Da er det godt å ha dronning Sonja ved sin side, som hjelp og støtte i de nye utfordringene på veien til å bli dronning.

Dronning Sonja og prinsesse Ingrid Alexandra ankommer ferdigstillelsen av Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark i Slottsparken Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Men det er ikke uten grunn at dronningen velger å bistå barnebarnet i de offisielle oppdragene.

– Det er jo ikke alltid disse unge menneskene lytter, som regel, så man må jo få det inn på en lekende måte da. Så jeg må jo innrømme at det er en av de tingene jeg veldig gjerne arbeider for. Det er jo nettopp å forsøke å gi litt informasjon sånn forsiktig når man opplever ting, og så kommer det litt sånn fra siden inn, sier dronning Sonja i programmet Året med kongefamilien på NRK1.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

– Etterhvert vil nok hun også vise interesse for dette. Men bare få det inn forsiktig, det tror jeg er en god ting. Hvis man kan klare det.

Jeg er sikker på at prinsesse Ingrid Alexandra kommer til å bli en utmerket dronning en dag.
Er du enig? Da trykker du på liker-knappen og deler artikkelen videre!