Bekrefter: Blir den nye programlederen for Farmen kjendis

Nå er det endelig klart hvem som overtar programlederrollen i det enormt populære TV 2-programmet «Farmen Kjendis».

LES MER

Den tidligere freestylekjøreren Tiril Sjåstad Cristiansen (27) overtok programlederrollen for «Farmen Kjendis» etter å ha vunnet da hun selv deltok i programmet i 2019.

Men i vinter sa hun opp jobben sin, for tiden videre vil hun fokusere på familien sin uttalte hun da.

Siden da har spørsmålet vært: Hvem skal fylle skoene etter Tiril?

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tiril Sjåstad Christiansen
Tiril Sjåstad Christiansen er programleder for «Farmen kjendis» på TV 2 våren 2021. Foto: Espen Solli/TV 2

Nye programlederen for Farmen

Etter mye rykter, bekrefter nå TV 2 nyheten Newsner skrev om nylig.

Dorthe Skappel (60) blir den nye «Farmen kjendis»-programlederen.

– Det er veldig stas. Jeg ble veldig overrasket da de nevnte det, for i dag er alle på TV 30 år. Så det tok litt tid før jeg oppfattet at de ønsket seg meg. Jeg er veldig glad og synes at «Farmen kjendis» er et fantastisk program, forteller Skappel til TV 2 nå.

Det er nemlig få som er så godt vant foran kamera i Norge som det Skappel er.

Den svært rutinerte programlederen har ledet show som «God kveld Norge» på TV 2 i 25 år, og snakket med de største stjernene og mest utrolige profiler.

Hun har også deltatt«Farmen kjendis» selv, og nå ender hun sirkelen som programleder. Oppholdet har hun mange gode minner fra, forteller hun videre i pressemeldingen.

– Det var fantastisk å være deltager på «Farmen kjendis». Bare det å leve uten mobiltelefon var ufattelig deilig. Det er intenst å være med på, og man lærer mye om seg selv – ikke minst at bildet man har av seg selv kanskje ikke helt stemmer overens med hvordan andre ser deg. Det er nok ingen ulempe å ha vært med på det selv når man skal inn i programlederrollen.

LES MER: Kim Wigaards ærlige ord om Ingrid Gjessing Linhave – etter Demenskoret

– Klar for ny sesong

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, skriver i pressemeldingen at når opptakene starter senere i vår er Dorthe klar foran kamera.

– Vi er utrolig glade for at Dorthe har takket ja til denne jobben. Hun er en voksen dame med en enorm erfaring – ikke bare som dybdeintervjuer og programleder, men også som tidligere deltager i «Farmen kjendis». Og enten det er i dype samtaler eller om det er tabloid kjendisjournalistikk så møter Dorthe folk slik som de er.

Dorthe Skappel roser den tidligere programlederen og forteller at hun nå gleder seg veldig til å fylle skoene etter Tiril på best mulig måte.

Skappel leder dermed den åttende sesongen av det populære realityprogrammet.

Gratulerer så mye med den nye jobben, Dorthe!

Dette gleder vi oss stort til!

LIK og DEL denne nyheten så flere får dette med seg!